Skicka blommor utomlands

Bukett för att Skicka blommor utomlands

Skicka blommor utomlands med Blombudsportalen, skicka blommor till Finland, Norge, USA, Kanada, Frankrike, Sydafrika, Hong Kong, Spanien, Nederländerna, Irland, Italien, Tyskland och andra länder. Skicka blommor över hela världen i ett nätverk av globalt erkända blomsterhandlare. Blombud från utländska blomsterhandlare samtidigt som du håller samma höga standard som din lokala blomsterhandlare och snabb service är bara några av fördelarna med att skicka blommor utomlands via blombud på nätet.

Tips: när du skickar blommor utomlands så kan du göra detta med en rabattkod från Interflora eller Euroflorist!

Internationella blombud med leverans nästa dag

Det internationella blomsterleveranstjänst tillhandahåller leverans nästa dag till ett begränsat antal länder genom ett nätverk av nära utvalda lokala partners, vilket säkerställer att endast de färskaste och högkvalitativa blommorna distribueras på våra vägnar. Du kan glädja dem med deras favoritblommor som skickas till deras dörr eller till deras kontor för en liten leveransavgift. 

Lista på blommor att skicka utomlands:

Buketten gyllene vår

Buketten pionsymfoni

Gyllene blomma som passar in för alla tillfällen.
✓ Pris från 469 kr

Buketten vårfägring

Buketten givmild

Gör någon riktigt lycklig, med en praktfull bukett som har allt
✓ Pris från 339 kr

Buketten Viola

Buketten kärlek

En härligt rosa bukett som lyser upp & imponerar, väldigt prisvärd!
✓ Pris från 349 kr

Buketten rosenskatt

Buketten rosenskatt

Här har vi en riktig floristskatt, härligt doftande rosa rosor!
✓ Pris från 599 kr

Buketten närhet

Buketten närhet

En perfekt blandning av rosor & santini som får vem som helst att le!
✓ Pris från 395 kr

Buketten glädje

Buketten glädje

Skicka till nån du bryr dig om, denna sprider glädje
✓ Pris från 455 kr

Buketten pastellrosor

Buketten pastellrosor

Pastellfärgade rosor är moderna & trendiga, prisvärd bukett!
✓ Pris från 495 kr

Buketten vita liljor

Buketten vita liljor

Fina vita liljor är det nog ingen som tackar nej till, överraska med denna!
✓ Pris från 245 kr


Euroflorist

⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5

Ett av scandinaviens största och bästa blomsterbud! Se de senaste erbjudanden & kampanjerna!


Glöm aldrig en födelsedag

Det finns inget värre än att glömma en älskad födelsedag eller ett tillfälle att gratulera dem, och bara för att du inte är i samma land betyder det inte att du inte kan uttrycka din oro. Avstånd sägs få hjärtat att växa bättre, och vilket bättre sätt att visa din oundvikliga kärlek än med en bukett doftande blomsterönskningar som skickas direkt till deras dörr? Mycket bättre om det inte finns någon speciell händelse och du bara bestämde dig för att säga hej! 

Skicka blommor till Finland eller USA

Om du har vänner eller släktingar i Finland? Skicka blommor till Finland och se deras ansikten lysa upp av glädje! Våra blommor levereras varje dag i Finland av handplockade lokala blomsterhandlare. Är din själsfrände på andra sidan östersjön? Även då bör du inte låta det avskräcka dig från att skämma bort henne på en speciell dag, till exempel ett förlovning, examen eller bara för att önska henne lycka till på hennes första arbetsdag. Skicka blommor till USA nästa dag med en nominell fraktavgift. Går dina föräldrars pension i USA bra? Skicka blommor till USA för att önska din mamma en lycklig morsdag eller säg grattis till dem på deras bröllopsdag.

Internationella blombud du kan lita på

Du kan skicka blommor utomlands från din dagliga blomsterhandlare, till exempel Blombudsportalen, snarare än att leta efter lokala florister i det land där du behöver ha blommorna levererade. Vi har samarbetat med de bästa floristerna i länder som nämns på denna sida för att ge dig komforten med online-shopping även när du inte är i landet som du vill skicka blommor till. 

Avstånd hindrar dig inte från att fira med dina nära och kära, oavsett hur långt de är från varandra. Med Blombudsportalen kan du skicka blommor över hela världen med bara några få klick. Välj din favoritbukett, välj ett leveransdatum och ge oss en leveransadress. Vår internationella blomsterleveranstjänst följer samma servicenivå. Slösa inte tid på att leta efter en trevlig lokal blomsterhandlare som kan ditt språk när du istället kan leverera blommor via Blombudsportalen.se.

Skicka blommor utomlands – Se våra erbjudanden

Interflora

⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5

✓ Stort utbud
✓ Snabba leveranser
✓ Skickar blommor utomlands


Vanliga frågor om skicka blommor utomlands


Vad händer nu när jag har gjort min beställning?

Du kommer att få en beställningsbekräftelse via e-post (inklusive ditt kortmeddelande) och en leveransbekräftelse via e-post när gåvan har anlänt till sin destination efter att du har gjort din beställning.

När kommer mitt blombud anlända?

Blombuden kör vanligtvis ut blommorna mellan klockan 9:00 och 19:00 i mottagarens tidszon. 
Leveranstiderna kan variera under högsäsongsperioder (eller om vädret inte samarbetar). 
Din e-postbekräftelse kommer att försenas något om detta inträffar. 

Går det göra en ändring i ordern när den är lagd?

Kontakta blombudet om du behöver avbryta eller ändra din order. 
Ändringar av internationella beställningar kan ta upp till två arbetsdagar, så det är inte alltid säkert att det går att korrigera en lagd beställning!
 

Är det tryggt att skicka blommor utomlands

Eftersom det är ett etablerat och välarbetat internationellt floristnätverk som hanterar 100-tals beställningar varje dag så kan du vara lugn och känna dig trygg med att göra en beställning via våra svenska blombud.

Är blommorna av samma kvalité som svenska blombud innehaver?

Absolut, det är inte vem som helst som kan ansluta sig det det internationella florist nätverket utan det finns en kvalitets nivå som måste uppföljas.