Så här skickar du blommor i Stockholm

Så här skickar du blommor i Stockholm - 5 steg

Om du är ute efter att skicka blommor i Stockholm så har du kommit helt rätt. Den här 5 stegs guiden kommer hjälpa dig hitta den perfekta blombuketten att skicka till din lyckligt utvalde. Att skicka blombud i Stockholm är väldigt populärt då man ofta kan få leverans samma dag och urvalet på blomster är stort. Vi samarbetar med stora aktörer på blomstermarknaden som Interflora & Euroflorist som alltid levererar ett blombud man sent glömmer.

Så skickar du blombud i Stockholm

Blombud i Stockholm har aldrig varit enklare, nu för tiden kan man beställa och få ett blombud levererat samma dag. I Stockholm finns många florister och ett stort urval när det kommer till blomster, det som gör det smidigt med blombud på nätet är att man får en helt annan överblick på vad som finns tillgängligt.

Lista på blommor i Stockholm:

Buketten gyllene vår

Buketten pionsymfoni

Gyllene blomma som passar in för alla tillfällen.
✓ Pris från 469 kr

Buketten vårfägring

Buketten givmild

Gör någon riktigt lycklig, med en praktfull bukett som har allt
✓ Pris från 339 kr

Buketten Viola

Buketten kärlek

En härligt rosa bukett som lyser upp & imponerar, väldigt prisvärd!
✓ Pris från 349 kr

Buketten rosenskatt

Buketten rosenskatt

Här har vi en riktig floristskatt, härligt doftande rosa rosor!
✓ Pris från 599 kr

Buketten närhet

Buketten närhet

En perfekt blandning av rosor & santini som får vem som helst att le!
✓ Pris från 395 kr

Buketten glädje

Buketten glädje

Skicka till nån du bryr dig om, denna sprider glädje och lycka!
✓ Pris från 455 kr

Buketten pastellrosor

Buketten pastellrosor

Pastellfärgade rosor är moderna & trendiga, prisvärd bukett!
✓ Pris från 495 kr

Buketten vita liljor

Buketten vita liljor

Fina vita liljor är det nog ingen som tackar nej till, överraska med denna!
✓ Pris från 245 kr

Hitta ett blombud i Stockholm

Att veta vilket blombud i Stockholm man ska välja bland blomsterdjungeln är inte helt lätt, det är här vi kommer in i bilden. Vi har tagit fram de bästa erbjudanden den här månaden har att erbjuda från våra samarbetspartners Interflora & Euroflorist. Det du får med dessa aktörer är ett utmärkt urval och snabba blombudsleveranser.

Välj rätt blombukett

Välj rätt blombukett

Att välja rätt bukett är inte alltid lätt när man ska skicka blommor. Kika på urvalet och se om du hittar någon som passar tillfället. Tänk på vilka signaler du vill skicka! Är det en romantiskt gest eller en vänlig mer vänskaplig gest? Blommors färg & antal spelar stor roll när det kommer till deras betydelse. Rosor betydelse som exempel som är mest känt för att ha sina nischade normer när det kommer till urval av färg & antal.

Hämta erbjudanden för Blombud i Stockholm

Kika på våra erbjudanden och välj det som passar just dig allra bäst! Vi har valt ut månadens mest prisvärda buketter från blombuden i Stockholm. Vi är passionerade när det kommer till blomster och det är därför vi gjort den här sidan, vi vill hjälpa det svenska folket skicka prisvärda blombuketter.

Välj mottagare och betala

Tänk på att du kan skicka blommor utomlands också eller skicka blommor anonymt, alltså utan avsändare. Många skickar utan avsändare för att bygga upp en mystik kring blombudet. Skriv in din mottagares uppgifter och välj dag & tid för ditt blomsterbud. Tänk på att lägga till att blombudet ska ringa till din lyckligt utvalda ifall hon eller han skulle vara på villovägar just när ditt blombud kommer.

Lägg till eventuell present med blombudet

Lägg till eventuell present med blombudet

Visste du att det finns massor av presenter man kan skicka i samband med blomsterbudet! Du kan skicka med presenter som chokladaskar, delikatesskorg, nallebjörn eller varför inte en härlig doftbox med underbara doftljus och rums doftspray med lukt av regnskog. Just i Stockholm är detta mycket enkelt med blombud.

Checklista – så skickar du blommor i Stockholm

Här kommer en snabb checklista innan du skickar dina blommor.

  • Välj vilket blombud du vill skicka blommor med
  • Välj rätt typ av blomster för tillställningen.
  • Hämta erbjudanden från vårt urval
  • Ange mottagarens uppgifter och betala

Andra populära städer att skicka blommor till:

Sammanfattning Blombud Stockholm enkelt & prisvärt

Skicka blommor i Stockholm är smidigt, enkelt och billigt. Du kan alltid lita på att få blombuketter som håller högsta kvalité via oss. Få leverans samma dag och gör din lyckligt utvalde just det lycklig. Med rätt blombud i Stockholm så har du stora möjligheter att göra ett riktigt kap. Tänk på att du kan skicka presenter samtidigt som du skickar blommor i Stockholm.

Interflora

⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5

✓ bra utbud
✓ Snabba leveranser
✓ Skickar blommor utomlands

Euroflorist

⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5

✓ Snabba leveranser
✓ Bra priser
✓ Skickar blommor utomlands


Vanliga frågor – FAQ


Vilket blomsterbud är bäst?

Det finns ett många olika blomsterbud och alla har breda utbud med leverans samma dag och smarta betalningsfunktioner som klarna och VISA-kort men vi anser att två av alla dessa blomsterbud står ut i mängden och det är Euroflorist & Interflora då dessa blomsterbud alltid håller en hög nivå på kvalitén när det kommer till blombud.

Vad kostar det att skicka blommor med Interflora & Euroflorist?

När det kommer till prisbild och blombud så kan du hitta en fin bukett för så lite som 250kr sen kostar själva blombudet 99 kr. Det kan därför vara fördelaktigt att använda vår portal för att se de bästa erbjudanden från flera aktörer på samma ställe!

När kan man skicka blommor?

Du kan skicka blommor när du vill från vilken plats du en befinner dig på. Beställning sker med fördel via en mobiltelefon eller dator och leveransen kan ske redan samma dag om du beställer innan 14:00. När det gäller leverans samma dag så kan tiderna skilja sig en aning beroende på om det är helg eller vardag.

Kan man få leverans samma dag i Stockholm?

Ja, det stämmer! Beställ ditt blomsterbud inom en viss tid så kommer du få leverans samma dag!

Kostar det extra att skicka med presenter?

Nej, själva tjänsten att skicka med presenter i samband med blombud kostar inte extra men produkterna kostar ju såklart extra.

Kan man skicka blommor utomlands också?

Absolut, det går utmärkt att skicka blommor utomlands och det kostar nästan aldrig mer än 100 kr extra att skicka till utlandet.

Vilka blommor ska jag skicka för att skicka romantiska signaler?

Om du är ute efter en romantisk gest rekommenderar vi att skicka röda rosor! Rosor och deras betydelse kan du läsa mer om på vår sida om detta.

Vad gör jag om mottagaren inte är hemma?

Du kan välja i din beställning att blomsterbudet ska ringa till din mottagare innan leverans. Du kan även lägga till att blomsterbudet kan lämna buketten vid dörren.