Interflora rabattkod

Interflora rabattkod

Att skicka blomsterbud till nära och kära är ett underbart sätt att uttrycka din tacksamhet, tillgivenhet och lite extra hänsyn. Användningen av Interflora rabattkod gör att leverans av blommor både inom Sverige och runt om i världen är otroligt snabbt, enkelt och bekvämt. Det är helt enkelt den bästa metoden att uppvakta någon du ännu inte har haft möjlighet att möta ansikte mot ansikte. Förutom att det är enkelt att skicka blommor med Interflora, finns det en mängd olika rabattkoder att använda för att göra blommorna lite billigare. Du kan spara upp till 15% på hela din beställning när du utnyttjar dessa kampanjer och erbjudanden.

Det är den största blomsterplatsen i Sverige, och det finns ett stort antal olika blommor att välja mellan. Men hur ser det ut i praktiken med kampanjer, och, ännu viktigare, finns det en Interflora rabattkod tillgänglig att använda just nu för att spara pengar?

För närvarande tillgängliga erbjudanden visas på denna sida, vilket innebär att om det finns en rabattkod tillgänglig på Interflora kommer du troligen att kunna upptäcka den här. Genom att klicka på knappen ”Se erbjudande” skickas du direkt till den senaste kampanjen.

Följande är en rabattkod interflora:

Interflora rabattkod

Notis: Det kan vara så att det inte dyker upp en ruta med en rabattkod, detta betyder att det inte finns en rabattkod för Interflora just nu!

🌹 Antal rabattkoder: 7 st.
💐 Antal erbjudanden: 10 st.
🌷 Aktiva kampanjer just nu: 5 st.
🌼 Blombud med rabattkod: 3 st.
🌺 Betalningsmetoder: Klarna, Swish, Visa & mastercard
🌸 Leverans samma dag: Ja, beställ bara innan 14:00
Information om Interflora rabattkod.

Interflora erbjuder blommor för alla tillfällen.

Interflora erbjuder blommor för alla tillfällen.

En bukett blommor är alltid en vänlig gest, oavsett tillfälle. Blommor för alla tillfällen kan hittas på Interflora, och det finns blommor för varje tillfälle. De har producerat färdiga buketter, kompakta presenter och färdiga presentkit som är lämpliga för en mängd olika evenemang, inklusive men inte begränsat till:


Vi på Interflora kan hjälpa dig att hitta den perfekta blomsterbuketten för dig och ditt speciella tillfälle. På deras hemsida finns det också ett helt avsnitt som ägnas åt kunskap om symboliken hos olika typer av blommor. Detta är idealiskt för dig som är intresserad av det och vill få lite inspiration till vilket blomsterarrangemang som skulle passa bäst för dig. Interflora utmärks också av det faktum att de utformar en månadsbukett varje månad som återspeglar den månad då den levereras. Dessa buketter skapas i enlighet med årstiden, färgerna och luktarna i samband med varje månad.

Olika rabattkoder finns tillgängliga.

Olika rabattkoder finns tillgängliga.


Du har troligtvis hört termerna kupongkod, kampanjkod och rabattkod tidigare, men vad är det exakt? Det är precis vad det låter som: en kod som ges till dig som kund för att du ska få rabatt på din beställning. Det kan handla om en mängd olika rabatter. Det mest populära inkluderar att få gratis leverans, få ett specifikt belopp som tas bort från transaktionens totala kostnad eller att få procentuell rabatt när du spenderar en viss summa pengar.

Rabattkoderna består vanligtvis av en blandning av olika bokstäver och siffror, och webbplatsen är vanligtvis ganska känslig för skillnaden mellan stora och små bokstäver och siffror. När du använder en Interflora -kupongkod kan du få en bättre affär på din blomsterorder än vad webbplatsen för närvarande har att erbjuda.

Det finns flera sorters rabattkuponger tillgängliga, var och en är lämplig för en viss typ av konsument och för ett annat tillfälle. Du som konsument kan få tillgång till dem på olika sätt, och de ger ofta en mängd olika sorters rabatter. Några av dessa metoder är följande:

Vilka typer av rabattkoder finns det?


När det gäller marknadsföring väljer online företag naturligtvis en mängd olika taktiker. Vissa satsar på att erbjuda rabatt på den dyraste varan, medan andra kan ge ett lägre totalpris på hela transaktionen. Vi har nämnt några typiska rabatter som kan lindras med en rabattkod nedan:

 1. Köp inkluderar gratis leverans.
 2. Köprabatter gäller för hela köpet.
 3. Det dyraste objektet är rabatterat.
 4. Studentprissänkning
 5. Seniorrabatt
 6. Få presentkort på en summa.

Rabattkod Interflora med deras kundlojalitetsprogram

Rabattkod Interflora med deras kundlojalitetsprogram


En rabattkupong för blomsterleverans hos Interflora kan erhållas genom deras egen kundklubb, Flower Club, som bara är ett av de många tillgängliga alternativen. Som medlem i Flower Club kommer du att kunna dra fördel av alla fördelar som organisationen har att erbjuda. Bortsett från det får du alltid 5 procents rabatt på hela ditt köp som placeras på Interfloras egen webbplats, oavsett var och när du gör din blomsterbeställning. Ytterligare fördelar inkluderar att ta emot personliga erbjudanden till din e-postadress, samt möjligheten att delta i ett antal olika tävlingar.

Interflora flowerclub – Bonussystem

Nedan kan du se hur Interfloras bonuspoäng system fungerar när du beställer blombud som medlem.

Som Flower Club -medlem får du 1 poäng för varje krona du spenderar på Interfloras egen webbplats när du handlar. För varje 1000 poäng du har lyckats samla får du 25 kr i bonus att spendera på dina favoritartiklar!

Kostnad blombud Poäng Bonus
500 kr. 500 poäng. Ingen bonus.
1000 kr. 1000 poäng. 25 kr.
2000 kr. 2000 poäng. 50 kr.
3000 kr. 3000 poäng. 75 kr.
4000 kr. 4000 poäng. 100 kr.
5 000 kr. 5000 poäng. 125 kr.
Förklaring av Interfloras bonussystem.

Rabattkod interflora för studenter


Det är vanligt att studenter utnyttjar bra rabattkuponger på en mängd olika webbplatser, och låt oss tillägga att Interflora inte är något undantag från denna regel. Som student får du hela 13 procents rabatt på hela din transaktion, inklusive frakt. Du kan använda denna rabattkod oavsett

om du är medlem i studentkortet, beskyddskortet eller studiekortets alumni -program.

Interflora kampanjkod


Som ett tillägg till de stora besparingar som konsumenterna kan få genom att bli medlem i Interfloras egen Flower Club eller genom att dra nytta av studentrabatter, ger Interflora också rabatter genom ett antal noggrant utarbetade tredjepartspartners. Aftonbladet och SvD är två exempel på nyhetssajter som faller under denna kategori. Ofta kan de tillhandahålla speciella kupongkoder som ger upp till 10% rabatt på ett enda köp, som dras från det totala priset vid kassan.

Var kan Interflora presentkort lösas in?


Interfloras presentkort kan lösas in hos alla återförsäljare som är anslutna till företaget, samt på Interfloras officiella webbplats.

Interflora rabattkod kampanjen är ett program som ger blommor till människor.

Interflora rabattkod kampanjen är ett program som ger blommor till människor.


Dessutom driver Interflora själv olika program som ger ytterligare rabatter på blomsterbeställningar förutom att hålla koll på studentrabatter och kupongkoder genom partnerskap. De flesta av dessa erbjudanden är säsongsbetonade, till exempel ytterligare rabatter på julblommor under semestern eller en ovanlig rabattkod när Black Friday närmar sig. Det är en fördel att vara medlem i Flower Club för att få information om dessa specialkuponger. När en Interflora -kampanj med en giltig rabattkod för närvarande körs får du ett e -postmeddelande om kampanjen. Du kan också kontrollera företagets webbplats för att se om de för närvarande driver några kampanjer.

Skicka blommor med Interflora – Så fungerar det!

Skicka blommor med Interflora - Så fungerar det!


Det tar väldigt lite tid att skicka blommor med Interflora, och processen är enkel. Interfloras webbplats är organiserad i flera kategorier, vilket gör det enkelt att hitta det du söker efter på webbplatsens hemsida. De har färdiga buketter för alla evenemang, men om du inte kan hitta ett lämpligt arrangemang finns det fortfarande möjlighet att anpassa din egen bukett efter dina specifikationer.

När du har bestämt dig för en bukett har du möjlighet att anpassa ditt köp genom att inkludera ytterligare presenter. Dessa presenter kan hjälpa till att göra din blomsterleverans mer personlig samtidigt som den visar lite extra hänsyn. Några av alternativen för presenter är följande:

 • Ett mer attraktivt gratulationskort
 • Hälsningar med videomeddelande
 • Cellofanplast används för presentförpackning.
 • Läcker chokladkotte i ett lyxigt paket
 • Ballonger med nallar på

När du är helt nöjd med din blomsterbukett och gåva, gå vidare till inköpskorgen och ange din personliga information där. Mottagarens postnummer, liksom avsett leveransdatum och tid, kan alla väljas vid denna tidpunkt. När du skriver in mottagarens nummer kan du få ett sms skickat till honom eller henne, så att han eller hon själv kan välja leveransdatum om du är osäker på när de kommer att vara tillgängliga för leverans.

Avsluta din beställning med en rabattkod från Interflora

Avsluta din beställning med en rabattkod från Interflora

Det sista steget är att slutföra transaktionen. Du har möjlighet att betala med ett kreditkort, Swish eller Klarna vid denna tidpunkt. Dessutom är det under detta skede som du kommer att ange eventuella rabattkoder. Det finns också en budavgift som måste betalas vid kassan. Det är bara den extra kostnaden som du ådrar dig för att få blomsterleveransen gjord. Det är vanligt att kuriravgiften är 99 kr, förutsatt att du inte har begärt att din blomsterbud ska skickas med snabb leverans. Budpriset är därför 170 kronor istället, med den extra bonusen att blomsterbudet kommer fram inom 2 timmar efter att beställningen gjorts. När du har valt ditt betalningsalternativ, infogat din rabattkod och slutfört din betalning är det bara att vänta på ett e -postmeddelande som bekräftar slutförandet av din transaktion.

Läs omdömen om Interflora

Läs omdömen om Interflora

När du väljer att prova något nytt online är det oftast en bra idé att kontrollera recensioner. Detta är särskilt viktigt när det gäller Interflora. Du kan få en bättre förståelse av företaget genom att lära dig om tidigare kunders upplevelser.

Här hos blombudsportalen försöker vi vårt bästa för att upptäcka både erbjudanden och koder som hjälper dig att spara pengar på ditt nästa köp. Det är dock också kritiskt att recensioner och online recensioner bibehåller en positiv ton när det gäller bland annat Interflora.

Som ny kund kan du skapa ett intryck om företaget online mestadels genom att bläddra igenom forum och granskningssajter. Som ett resultat av det lägger vi en betydande tid på att se till att den övergripande bilden av olika företag är positiv innan vi publicerar dem på vår webbplats.

Ta hand om blommorna som kommer med blombudet!

Floristen har formatbuketten och tänkt på varje placering på varje blomma så låt snöret sitta kvar när den anländer. Med blombuds leveransen så följer det med växtnäring som du ska använda när buketten sätts i vasen!

Kika gärna på den här videon och lär dig hur du får dina blomsterbuds blommor att hålla länge!


Vanliga frågor – FAQ


Vilken sida på webbplatsen ska jag gå till för att ange rabattkoden?

När du gör en betalning måste du använda rabattkoden som angavs. Rabattkuponger och presentkort visas genom att det finns en ikon på betalningssidan. För att få rabatten från det totala priset, klicka på ikonen och ange din rabattkod i rutan.

Vilka Interflora rabattkoder är tillgängliga för tillfället?

Interflora har för närvarande ett antal olika rabattkoder som för närvarande är aktiva. Andra förmåner inkluderar 5 procents rabatt från deras kundklubb, 13 procent rabatt från Interflora när du använder en studentrabatt och andra procentuella rabatter från deras medlemsförbund och partnerskap. Rabattkoder förändras ständigt, både på Interfloras egen webbplats och på partnerns webbplatser, så håll alltid utkik efter de senaste rabattkupongerna när du lägger din beställning av blommor från Interflora.

Vilket är det bästa sättet att komma i kontakt med Interfloras kundtjänst?

Om du har några frågor kan du kontakta Interfloras kundtjänst via e-post på info@interflora.se eller via telefon 08-6344400. Vardagar från 09:00 och 16:30 och lördagar från 9:00 till 13:00 är öppettiderna för kundtjänsten.

Vad är proceduren för Interflora leverans?

Om du köper en blomsterleverans från Interflora före kl. 14.00 levereras dina blommor redan samma dag i hela Sverige. Om du gör ditt köp efter kl. 14.00 levereras dina blommor dagen efter. Leveranser av blommor som levereras internationellt tar vanligtvis lite längre tid än de som skickas inrikes