Blomsterbud som gör att du kan skicka blommor vart som helst i vÀrlden.

Blomsterbud som gör att du kan skicka blommor vart som helst i vÀrlden.

NÀr du skickar en blomsterbud, köper du blommor frÄn en blomsterhandlare och fÄr dem levererade till mottagarens hus. I de flesta stÀder finns blomsterleverans. Oavsett var du bor kan du snabbt bestÀlla tjÀnsten online, via telefon eller i en butik. Majoriteten av företagen tillhandahÄller blomsterleverans som en tjÀnst till sina konsumenter. Det spelar ingen roll om du Àr i en annan stad eftersom företagen samarbetar för att ge utmÀrkt service till sina konsumenter.

Interflora

⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5

Se aktuella erbjudanden och kampanjer hos en av Sveriges största aktörer pÄ blombud

Euroflorist

⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5

Ett av scandinaviens största och bÀsta blomsterbud! Se de senaste erbjudanden & kampanjerna!

Buketten nÀrhet

Buketten nÀrhet

En perfekt blandning av rosor & santini som fÄr vem som helst att le!
✓ Pris frĂ„n 395 kr

Buketten glÀdje

Buketten glÀdje

Skicka till nÄn du bryr dig om, denna sprider glÀdje
✓ Pris frĂ„n 455 kr

Buketten pastellrosor

Buketten pastellrosor

PastellfÀrgade rosor Àr moderna & trendiga, prisvÀrd bukett!
✓ Pris frĂ„n 495 kr

Buketten vita liljor

Buketten vita liljor

Fina vita liljor Àr det nog ingen som tackar nej till, otroligt fina!
✓ Pris frĂ„n 245 kr

🌾Antal blomsterbud: 9st
đŸŒ»Erbjudanden: 11st
đŸ„€Destinationer: Sverige & utomlands
đŸŒŒBlombud med leverans samma dag: 7st
💐Betalningsmöjligheter: Swish, klarna, Bank, Mastercard, VISA
Information om blomsterbud
SÄ hÀr fungerar det: sÄ skickar du blomsterbud

SÄ hÀr fungerar det: sÄ skickar du blomsterbud

En blomsterleverans kan vara lÀmplig nÀr det Àr nÄgon du saknar eller en specifik person som du vill uttrycka din tacksamhet till. Du kan dela lycka genom att skicka ett blomsterbud. Det spelar ingen roll om du köper tjÀnsten via telefon, personligen eller online. Majoriteten av konsumenterna vÀljer att köpa tjÀnsten frÄn en blomsterhandlare. Det Àr en prisvÀrd tjÀnst, Àven ett fynd. Speciellt nÀr det gÀller blombud som gör att du kan uttrycka och utveckla en kÀnsla av tacksamhet. Tveka inte att anvÀnda blommor för att visa dina kÀnslor för nÄgon. Glöm inte kika om du hittar nÄgon interflora rabattkod eller euroflorist rabattkod

BestÀll blommor online, över telefon eller personligen.

BestÀll blommor online, över telefon eller personligen.

Det Àr dags att göra en bestÀllning nÀr du har bestÀmt dig för att skicka ett blomsterbud sÄ Àr det helt upp till dig hur du bestÀller dina blommor; det finns ingen egentlig betydelse vilken blomma eller bukett du vÀljer, vÀlj den bukett eller blomma som du tror kommer gÄ hem hos mottagaren. Du fÄr inte lukta pÄ blommorna frÄn blomsterhandlarens blomrum nÀr du bestÀller blommor online, sÄ det kan tyckas konstigt. Bilderna pÄ webbplatsen Àr dÀremot i allmÀnhet ganska omfattande. Du har chansen att stÀlla frÄgor till personen som tar emot din bestÀllning genom att ringa verksamheten. Florister Àr specialister pÄ att hjÀlpa kunder att skapa ett unikt arrangemang.

Om du vill lÀgga din bestÀllning i en riktig butik har du möjlighet att bÄde njuta av atmosfÀren och direkt stÀlla frÄgor till kontoristen som hjÀlper dig. TÀnk pÄ att inte alla blomsterhandlare har samma urval, sÄ du kan inte vara sÀker pÄ att blomsterhandlaren som kommer att göra din bukett har de typer du önskar.

Förslag pÄ blommor som kan skickas

Det Àr en bra idé att tÀnka pÄ ditt blomsterval innan du bestÀller ett blomsterbud. Du kanske har glömt bort ett tillfÀlle, vill be om ursÀkt eller helt enkelt vill fÄ nÄgon att le lite mer. Att skicka blomsterbud Àr alltid acceptabelt, oavsett tillfÀlle. De flesta blomsterbutiker, bÄde online och offline, kommer att ha en mÀngd olika blomsterbuketter att vÀlja mellan.

Minnesdag

Vill du gratulera nÄgon pÄ födelsedagen? Majoriteten av blomsterbud tillhandahÄller fÀrdiga födelsedagsbuketter som Àr perfekta för tillfÀllet. Kanske ett gÀng rosor med nÄgot passande grönt.

Begravning

Blommor som Àr lÀmpliga för begravningar finns ocksÄ i blomsterbutiker, antingen som en handbukett eller som en kistprydnad.

Bröllop

Att köpa sin brudbukett via en blomsterleverans Àr lite mer sÀllsynt, men att ge bruden och brudgummen en blombukett som vÀlkomst Àr allt oftare. Utnyttja chansen att köpa ett kort för att skicka en hÀlsning till brudparet.

Buketternas storlek

Buketternas storlek

NÀr du vÀljer ett blomsterarrangemang att skicka kan du kanske vÀlja mellan olika storlekar. Beroende pÄ din budget och krav, erbjuder flera ÄterförsÀljare tre olika storlekar av en och samma blomsterbukett. Genom att ge kunderna en mÀngd olika bukettstorlekar ger du dem möjligheten att hitta en bukett som Àr lÀmplig för alla tillfÀllen.

SĂ€songens bukett

Det finns alltid buketter som passar om du köper blommor pÄ vÄren, sommaren, hösten eller vintern.

Florister vÀljer blommor som Àr lÀmpliga för sÀsongen och marknadsför alltid typer som kompletterar varandra fint. Till skillnad frÄn en vÄrbukett, som bestÄr av genomskinliga blommor i pastellfÀrger, kan en vinterbukett bestÄ av blommor i djupare nyanser. Du hittar det som passar dig och den du vill uppmÀrksamma oavsett hÀndelse eller Ärstid.

Floristens urval

Floristens val visas ofta pÄ blomsterhandlarwebbplatser, vilket innebÀr att blomsterhandlaren har hÀnderna fria. Buketten Àr unik och gjord just för dig. Detta Àr ett utmÀrkt alternativ om du inte Àr sÀker pÄ vilken bukett du ska ge eller om du inte Àr sÀker pÄ vilken bukett mottagaren skulle vilja ha. Du kommer att fÄ en bukett gjord med sÀsongsblommor och fylld med blomsterhandlarens personlighet som ett resultat av blomsterhandlarens val.

En krukvÀxtblomma

En krukvÀxtblomma

Visste du att du kan skicka blommor i en behÄllare ocksÄ? NÀr du vill att blommorna ska överleva en lÄng period Àr detta ofta en smart lösning. Det Àr sÀrskilt lÀmpligt om du ger blommor till nÄgon som firar ett speciellt tillfÀlle och kan fÄ blommor frÄn andra. Du behöver inte oroa dig för mottagarens vaser Àr fulla med andra blommor om du gör det pÄ det hÀr sÀttet.

Vad vill du sÀga med blommogrammet?

Blommor, snarare Àn ord, kan anvÀndas för att uttrycka dina kÀnslor.

Ingen kan förneka att blommor Àr underbara och att ett fantastiskt arrangemang kan lÀgga till en touch av elegans i alla utrymmen. Men vad Àr dina sanna kÀnslor om de blommor du vÀljer att blomma?

Röda rosor Àr i synnerhet förknippade med passion, glöd och kÀrlek, som de flesta av oss Àr medvetna om. En hortensia, Ä andra sidan, fÄr dig att ifrÄgasÀtta varför du försummades, medan en orkidé representerar Àktenskapsbrott. Med andra ord kan sÀndning av blommor uttrycka mer Àn bara en trevlig kÀnsla. En blomma kan sÀgas kommunicera mer Àn tusen ord. Förutom att de Àr roliga har dessa historier vanligtvis ingen verklig mening, men det Àr intressant att anta att budskapet i din goda handling kan innebÀra nÄgot annat Àn du förvÀntat dig. Men oroa dig inte! Det Àr avsikten som gÀller, och din kommer alltid att gÄ igenom.

Leverans av blomsterbud

Leverans av blomsterbud

Du kan uppmĂ€rksamma en annan person eller hĂ€ndelse genom att bestĂ€lla ett blomsterbud. Även om du Ă€r lĂ„ngt borta. Du behöver inte heller planera i förvĂ€g eftersom de flesta företag kan leverera nĂ€sta dag efter att en bestĂ€llning har gjorts.

Du kan frigöra tid genom att vÀlja en blomsterleverans pÄ grund av flexibiliteten. Om du vill vara sÀker pÄ att blomsterhandlaren kan leverera till den stad du vÀljer bör du nÀmna att du inte vill att blommor ska skickas till exempelvis Göteborg eller Stockholm.

Betalning

Betalning sker vanligtvis med ett bankkort eller via en online betalningsleverantör. Vissa företag accepterar dessutom betalning via Swish eller tillhandahÄller en tjÀnst som lÄter dig betala direkt via din internetbank.

Ett bekrÀftelsemail skickas till din registrerade e-postadress efter det att transaktionen har slutförts, och du kommer att kunna se att ditt köp har slutförts. Du kommer ocksÄ att fÄ ett ordernummer i din bekrÀftelse, som du kan anvÀnda för att kontakta oss om du har nÄgra frÄgor om din transaktion eller om nÄgot gÄr fel. Om du vill kan du göra en bestÀllning med ett SMS -lÄn utan uc.

Det Àr nÄgot att tÀnka pÄ.

Om du ska anvÀnda den hÀr tjÀnsten finns det nÄgra saker du bör titta pÄ innan du köper. Detta gÀller vare sig du köper online, via telefon eller i en fysisk butik.

  • NĂ€r vill du att blommorna ska levereras? Glöm inte att vĂ€lja lĂ€mpligt leveransdatum för blommor.
  • Se till att du har angett rĂ€tt adress ocksĂ„. Det vore en tragedi om blommorna levererades till fel adress.
  • Om mottagaren inte Ă€r hemma kan du dessutom ange om du tillĂ„ter att blommorna sĂ€tts utanför ytterdörren.
  • Behövs det en portkod? Om sĂ„ Ă€r fallet mĂ„ste du ange det i ordningen.
  • Är din stavning korrekt? Se till att personen du skickar till har rĂ€tt namn.
  • Du kan ocksĂ„ behöva uppge mottagarens telefonnummer eller mobilnummer sĂ„ att blomsterleveransservice kan kontakta för att boka ett leveransmöte.
  • NĂ€r du vĂ€lkomnar Ă€r det viktigt att i förvĂ€g planera vad du vill sĂ€ga, eftersom det i allmĂ€nhet krĂ€ver mĂ„nga signaler för att uttrycka.

Varför ska jag ta med blommor till nÄgon?

Anledningarna till att ge blommor kan vara mÄnga, och i slutÀndan Àr det bara du som vet vad som motiverar dig att göra det.

Du kanske inte har tillrÀckligt med tid, Àr bortsett frÄn dina nÀra och kÀra eller bara vill sÀga hej. Allt detta kan förmedlas med en blomsterleverans. Det spelar ingen roll var du Àr eller vad som motiverar dig; det viktiga Àr att du tar hand om dig sjÀlv. Att fÄ en bukett blommor Àr nÄgot som de flesta tycker om, och det ger dig chansen att uttrycka din kÀrlek, omsorg och uppskattning till den du bryr dig om.