Hoppa till innehåll
Hem » Blomleverans på alla hjärtans dag

Blomleverans på alla hjärtans dag

Hej och välkomna till Blombudsportalen.se! Denna artikel handlar om varför blommor är den perfekta presenten på alla hjärtans dag. Vi kommer att ta en titt på historien bakom denna speciella dag, förklara varför blommor är så pass viktiga och ge er tips för att välja rätt blommor till just eran partner.

Vi är ett företag som endast rekommendera svenska blomsterleveranser och därför är det här viktig information för alla våra kunder. Läs vidare för att lära dig mer om hur blommor kan göra din partner extremt glad på alla hjärtans dag.

Snabbinfo om blombud på alla hjärtans dag:

  • Alla hjärtans dag: En dag för att fira kärleken som faller den 14 februari varje år.
  • Historian: Alla hjärtans dag har firats sedan antiken men blev mer populärt i England under 1400-talet.
  • Tips: Välj blommor utifrån din partners personlighet eller deras favoritfärg.
  • Leverans samma dag Blombudsportalen.se är en av många svenska blomsterleverantörer som erbjuder samma dags leverans.
Innehåll visa

Tryck för att välja blommor efter kategori

';

Varför skicka blommor på alla hjärtans dag?

Alla hjärtans dag är en speciell dag för par världen över då man firar kärleken. Historiskt sett har dagen alltid varit intimt sammanflätad med blommor och den romantik som de symboliserar. I år är det en utmärkt tid att visa sin partner uppskattning och kärlek genom att skicka en blombukett. Med en väldigt själfull presentation och nyanser anpassade för högtiden kan blommorna även visa allt man inte kan uttrycka i ord.

Vad är alla hjärtans dag?

Alla hjärtans dag är en internationell dag som firas över hela världen för att hylla kärlek och romantik mellan två personer. Den infaller den 14:e februari, årligen. Även om dagens koppling till kristendomen inte är helt klar, tros de ha sitt ursprung från en nymf vid namn Valentine i det antika Romarriket. Valentine anses ha varit en martyr som dödades för att ha utfört äktenskapsceremonier för soldater som hade förbjudits att gifta sig.

Historien bakom fira alla hjärtans dag

Valentindagen, som den också kallas, firades första gången som en dag av romantik i det medeltida England. Därifrån spreds traditionen över Europa och till USA där den nu är mycket populär. I USA görs det ungefär 25% av alla blomsteraffärers helårsförsäljning under den lilla tiden runt alla hjärtans dag.

Vad gör blommor till en idealisk present på alla hjärtans dag?

Blommor har alltid varit en symbol för romantik och är därför ett populärt val vid alla hjärtans dag. Populära symboler är exempelvis röda rosor som står för kärlek och passion, liljor som representerar ömhet och tacksamhet eller orkidéer som symboliserar lycka. För den som är osäker på vilken typ av bukett som passar sin partner är det alltid en bra idé att fråga en florist. De kommer gärna att ge råd kring den mest lämpliga buketten baserat på smak, stil och budget.

Blombud

Hur väljer man rätt blommor på alla hjärtans dag?

Alla hjärtans dag är en speciell dag som firas över hela världen. Det är en dag för att uttrycka kärlek och uppskattning till den speciella personen i ens liv. Att ge blommor är så populärt på grund av de många betydelserna och symbolerna som blommor har. Men hur väljer man rätt blommor på alla hjärtans dag? Här är några tips:

Tips för att välja rätt blommor

För det första är det viktigt att ta reda på vad mottagaren gillar. Vilken färg föredrar personen? Vilken typ av blomma tycker de om? Detta kan hjälpa dig att välja rätt blomma för din älskade.

För det andra är det viktigt att tänka på blommornas symbolik. Rosa rosor symboliserar till exempel kärlek och beundran, medan röda rosor står för passion och romantik.

För det tredje är det viktigt att ta hänsyn till säsongen. Vissa blommor är lättare att få tag på än andra på Alla hjärtans dag. Populära blommor att ge bort på Alla hjärtans dag inkluderar tulpaner, liljor och hyacinter.

Kan man ge Alla hjärtans dag-present till barnen?

Självklart kan du ge Alla hjärtans dag-present till barnen! För att göra det extra speciellt kan du överväga att välja blommor som passar för barn, som solrosor eller smultronsblommor. Du kan också ge bort en mjukisdjurs-bukett eller ett chokladhjärta.

Kan blommor vara en bra present för pojkvänner?

Absolut! Blommor är en utmärkt present till pojkvänner på Alla hjärtans dag. Många män uppskattar tanken och gesten bakom en vacker bukett blommor. Du kan välja speciella blommor som de gillar, eller välj något traditionellt som röda rosor.

Blombud

Hemleverans på alla hjärtans dag

Att skicka blommor till ens partner på alla hjärtans dag har verkligen blivit en klassisk gest. De flesta personer ser verkligen fram emot att få en vacker bukett av sin älskade. Men hur kan man säkerställa att blommorna verkligen anländer i tid för dagen och är av hög kvalitet? Det enklaste svaret på dessa frågor är genom att anlita en blomsterleveranstjänst.

Leveranstid och olika leveransalternativ

På Blombudsportalen.se kommer dina valda blommor att levereras på samma dag såvida beställningen görs före en viss tid. Man kan välja mellan att leverera blommorna hem till behörig eller till kontoret eller arbetsplatsen. Detta är utmärkt för de som vill överraska sin käresta på arbetet. Hos Blombudsportalen.se finns det många alternativ att välja mellan och med deras snabba och effektiva service så kan man vara säker på att ens partner får sina blommor på själva Valentinsdagen.

Förvaring av blommorna och vårdatag

Det är viktigt att tänka på förvaringen av blommorna och vårdatag så att de håller sig fräscha under transporten. På Blombudsportalen.se är de mycket medvetna om detta och ser till att ens beställning hanteras och transporteras på ett professionellt sätt så att blommorna når sin destination i god tid och är fortfarande i toppskick. Vårdatag och instruktioner för hur man tar hand om blommorna ingår även i leveransen.

Fler tjänster du kan använda dig av

Förutom leverans av blommor hem på alla hjärtans dag har Blombudsportalen.se också många andra tjänster som kan vara av nytta för den som vill visa sin uppskattning för någon viktig. Man kan välja att lägga till en chokladask, ballong eller varför inte en flaska champagne för att göra presenten lite extra speciell.

Sammanfattning

Hemleverans av blommor på alla hjärtans dag är en oerhört romantisk och uppskattad gest. Det är dock viktigt att se till att blommorna anländer i rätt tid och i rätt skick. Genom att använda tjänster som Blombudsportalen.se kan man säkerställa att man ger en present av hög kvalitet som ens partner kommer att uppskatta.

Vanliga frågor – FAQ

Vad gör Blombudsportalen.se olika från andra blommor på leveranstjänster?

Blombudsportalen.se erbjuder en snabb och effektiv service med en mängd alternativ att välja mellan, inklusive samma dag hemleverans. Dessutom inkluderar de vårdatag och instruktioner för hur man tar hand om blommorna.

Kan jag lägga till andra presenter och gåvor tillsammans med min blommleverans?

Ja, man kan lägga till saker som chokladaskar, ballonger och champagne för att göra presenten lite extra speciell och personlig.

Vad är den senaste tidpunkten jag kan beställa min blomleverans för att den ska komma fram på alla hjärtans dag?

Den exakta tidpunkten varierar beroende på din plats och leveranstjänsten. Men genom att beställa från Blombudsportalen.se före ett visst klockslag så är det vanligtvis möjligt att få hem dina blommor samma dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *