BestÀlla blommor med blombud


Vill du bestĂ€lla blommor? Perfekt – vi har sammanstĂ€llt en lista över de bĂ€sta och billigaste blomsterleveranserna i landet. Perfekt för dem som vill skicka blommor via en blomsterleverans. De mest populĂ€ra blomsterarrangemangen just nu visas nedan. Vi uppdaterar vĂ„ra listor regelbundet sĂ„ att vi kan ge dig de bĂ€sta alternativen – just nu.

Interflora

⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5

Se aktuella erbjudanden och kampanjer hos en av Sveriges största aktörer pÄ blombud

Euroflorist

⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5

Ett av scandinaviens största och bÀsta blomsterbud! Se de senaste erbjudanden & kampanjerna!

Buketten nÀrhet

Buketten nÀrhet

En perfekt blandning av rosor & santini som fÄr vem som helst att le!
✓ Pris frĂ„n 395 kr

Buketten glÀdje

Buketten glÀdje

Skicka till nÄn du bryr dig om, denna sprider glÀdje
✓ Pris frĂ„n 455 kr

Buketten pastellrosor

Buketten pastellrosor

PastellfÀrgade rosor Àr moderna & trendiga, prisvÀrd bukett!
✓ Pris frĂ„n 495 kr

Buketten vita liljor

Buketten vita liljor

Fina vita liljor Àr det nog ingen som tackar nej till, otroligt fina!
✓ Pris frĂ„n 245 kr

🌾Antal blombud: 6 st.
đŸŒ»Erbjudanden: 11 st.
đŸ„€LĂ€nder: 42 st.
đŸŒŒBlombud med leverans samma dag: 7 st.
💐Betalningsmetoder: Klarna, Bank, Mastercard, Swish
Information om bestÀlla blommor

Hur du kan bestÀlla blommor online och fÄr dem levererade

Att bestÀlla blommor via en blomsterkurer innebÀr att man skickar blommor hela vÀgen hem till en privatperson eller ett företag. Floristen som kör, en hyttverksamhet eller ett regionalt budfirma kan bjuda pÄ blomsterprogrammet.

Att bestÀlla och leverera blommor online har ökat i popularitet de senaste Ären. Kanske Àr det för att det mesta nu kan göras via internet, eller kanske Àr det bara enklare Àn att leverera dem sjÀlv. Oavsett orsak Àr det en underbart anpassningsbar metod att hÀlsa pÄ nÄgon med lite mer omsorg, kÀrlek och nöje.

Hur kan jag bestÀlla blommor pÄ nÀtet?

För att köpa bestÀlla blommor online, börja med att besöka webbplatsen. VÀlj den kategori som bÀst passar dina behov; oavsett om du letar efter ett sÀsongsbetonat blomsterarrangemang eller en bukett för ett visst tillfÀlle. NÀr du har valt det arrangemang som passar dig, fortsÀtt till kassan för att betala. I kassan kan du i allmÀnhet vÀlja en extra gÄva som blomsterbudet kommer att leverera till mottagaren tillsammans med blomsterbuketten. Dessa presenter kan till exempel innehÄlla:

‱ Ett lĂ€ckert paket choklad

‱ Ett gratulationskort med ett anpassat meddelande

‱ Ett gosedjur

‱ Förpackning av cellofan eller papper till blomsterbuketten

Du kan ange mottagarens adress och postnummer under köpprocessen. Du kan ocksÄ vÀlja det datum dÄ mottagaren ska fÄ ditt blommiga program. Om du inte vet vilken dag som Àr bÀst anger du mottagarens telefonnummer och lÄter honom eller henne vÀlja dagen. NÀr du har bestÀmt dig för en dag kan du ocksÄ vÀlja tid pÄ dagen innan det Àr dags att betala. I det hÀr fallet finns det i allmÀnhet en budavgift, vilket Àr kostnaden för webbplatsen för att köra blomsterauktionen.

Det finns i allmÀnhet olika betalningsalternativ, till exempel direktbetalning med kort eller delbetalning. Allt kommer att finnas tillgÀngligt nÀr betalningen Àr klar. Allt som ÄterstÄr Àr att du vÀntar pÄ att budgivaren ska leverera dina blommor den angivna dagen.

Varför ska jag bestÀlla blommor över internet?

En av de frÀmsta anledningarna till att köpa blommor online Àr att den Àr ganska mÄngsidig. FrÄn det ögonblick du klickar dig vidare till webbplatsen tills du betalar, Àr allt riktigt enkelt. Oavsett om du Àr en erfaren internethandlare eller en nybörjare, kommer du att förstÄ hur det fungerar.

Att handla online har ocksÄ fördelen att du kan göra din bestÀllning i lugn och ro. Vi har alla upplevt hur stressigt det kan vara att köpa blommor i en riktig butik, sÀrskilt nÀr man fattar ett tufft beslut. Efter en tid orsakar de intensiva dofterna huvudvÀrk, och en lÄng rad bildas i kassan. Dessutom kanske ÄterförsÀljaren inte har den blomma du söker. Du kan undvika alla dessa problem genom att köpa online istÀllet och glöm inte kika efter en rabattkod hos Interflora eller Euroflorist nÀr du gör det!

Om du vill skicka blommor till nÄgon medan du Àr borta, Àr det ett utmÀrkt val att bestÀlla blommor online. Antag att du Àr utomlands men har en nÀra kompis som fyller Är. DÄ skulle en blomsterleverans vara en idealisk present att bestÀlla och ha levererat pÄ personens födelsedag. Mottagaren kommer att bli bÄde förvÄnad och glad över överraskningen.

NÀr Àr ett blomsterbud lÀmplig som gÄva?

Ett hÀrligt arrangemang av blommor Àr den perfekta presenten för en mÀngd olika tillfÀllen. Det Àr en idealisk present för att uttrycka spÀnning, tack och tillgivenhet. Det Àr svÄrt att hitta en annan present som ger mottagaren den glada överraskningen och det varma leendet som han eller hon fÄr nÀr blomsterleveransen knackar pÄ dörren med en bukett blommor. Blommor finns tillgÀngliga för alla evenemang, Ärstider och helgdagar. Följande Àr nÄgra av de mest populÀra anledningarna till att skicka blommor:

  • Önskar nĂ„gon snabb Ă„terhĂ€mtning om de mĂ„r dĂ„ligt eller Ă€r skadade.
  • Att uttrycka tacksamhet för en blommig leverans
  • Skicka blommor för att uttrycka kondoleanser efter ett dödsfall.
  • Skicka ett hjĂ€rtligt meddelande med en blomsterleverans.

Hur mycket kostar det att lÀgga en bestÀllning pÄ ett blombud?

Att bestÀlla blommor online kan ibland verka ganska dyrt, men det behöver inte vara sÄ dyrt som det verkar. Du kan skicka blommor pÄ en billig men ÀndÄ fÄ en fantastisk bukett som kommer att göra mottagaren mycket nöjd.

Priset pÄ din blomsterbukett bestÀms av ett antal faktorer. Det beror ocksÄ pÄ de blommor du önskar; sÀsongsblommor Àr vanligtvis billigare Àn ovanliga blommor. Det har ocksÄ att göra med bukettens storlek. Ju mindre blomsterbuketten Àr, desto billigare Àr den och vice versa. Dock den bÀsta buketten behöver inte vara det största arrangemanget i maffiastil. Ibland Àr en blygsam, grundlÀggande bukett allt som krÀvs. Glöm inte kika om det finns en Interflora rabattkod innan du bestÀller blommor!

MĂ„nga element spelar in.

Detta Àr av följande skÀl: Eftersom det finns sÄ mÄnga variabler att tÀnka pÄ Àr det svÄrt att uppskatta exakt hur mycket det kostar att köpa ett blomprogram. NÀr du köper ett blommeprogram pÄ nÀtet, bör du rÀkna med att betala minst 200 kronor för att leverera blommor i omgÄngar.

Det finns ingen övre grÀns för hur mycket det kan kosta eftersom det bestÀms av alla utgifter i det omgivande omrÄdet. Ett stort arrangemang med mÄnga blommor kan dÀremot kosta tusen dollar.

Du bör ocksÄ komma ihÄg att om du vill att blomsterbuketten ska vara insvept i cellofan eller papper mÄste du betala en extra avgift. Om du vill köpa en annan present mÄste du betala en extra avgift. Förutom priset pÄ blommorna tillÀmpas generellt en budavgift pÄ cirka hundra kronor.

LĂ€r dig om hur du faktiskt tar hand om blombuketterna

Kika pÄ videon nedan för att lÀra dig om hur du hanterar blombuketten!


Vanliga frĂ„gor – FAQ


Hur snabbt kan man bestÀlla blommor?

NÀr du köper blommor kan du antingen sjÀlv vÀlja leveransdatum eller ange mottagarens mobiltelefonnummer sÄ att han eller hon fÄr ett SMS och kan vÀlja en lÀmplig leveransdag.

Kan jag sÀtta ihop en egen blomsterbukett?

Du kan köpa fÀrdiga buketter eller skapa dina egna.

Vilka blommor ska levereras som en alla hjÀrtans dag hÀlsning?

Den traditionella röda rosen Àr en idealisk blomma att presentera för nÄgon som du vill uttrycka din kÀrlek till. Ge en bukett fÀrska röda rosor till nÄgon du bryr dig om pÄ alla hjÀrtans dag, för att fira ett speciellt tillfÀlle, eller bara för att uttrycka ditt tack.

Vad innebÀr det att skicka blommor?

Ingenting, sÀgs det, uttrycker kÀnslor som blommor. Detta beror pÄ det faktum att det finns flera omstÀndigheter dÄ en blomma Àr den mest lÀmpliga och lÀttaste presenten att erbjuda. Det finns ocksÄ sÄ mÄnga blommor att vÀlja pÄ att det finns nÄgot för alla, vilket gör det till en fantastisk present.