Kondoleans blommor

Begravningsblommor

Vid dessa tillfällen behöver vi vänlighet och sympati från de som betyder mest i våra liv. Välj bland en mängd olika blomsterarrangemang för att förmedla din kondoleans till alla du bryr dig om.  Har du har svårt att välja om du vill ta med eller skicka så rekommenderar vi att du läser vårt inlägg om begravningstext för kondoleansblommor!

Blommor till begravning

Skicka begravningsblommor som består av smakfulla blommor som låter familjen veta att du tänker på dem. Vita rosor, vita liljor och orkidébuketter är alla lämpliga för blomsterutdelning. Alla blomsterarrangemang skapas av en närliggande florister som ligger nära leveransadress eller kyrkan.

Begravningskran saknad

Begravningskrans
saknaden

Vacker begravningskrans som sätter en prägel på begravningen och visar omtanke och kärlek
✓ Pris från 2199 kr

Begravningskrans klassiker

Begravningskrans klassikern med vita rosor

En riktig klassiker när det kommer till begravningskransar med sina vita inslag som imponerar!
✓ Pris från 1799 kr

Begravningskrans rosorna

Begravningskrans rosorna med grönt

Härligt röd begravningskrans med eleganta rosor som kommer sätta prägel på begravningnen
✓ Pris från 3199 kr

Begravningsdekoration sorg

Begravningsdekoration sorg dekoration

Vacker dekoration som ger kistan ett personligare intryck och gör den mer minnesvärd!
✓ Pris från 1299 kr

Hur skickar du kondoleansblommor?

För att skicka begravningsblommor måste du först välja en sorgbukett. Bestäm sedan om du ska leverera den till begravningsceremonin eller till deras privata bostad. Om du skickar dem till en begravning behöver du adressen och tiden för tjänsten. Avsluta med att skriva en begravningstext med medkänsla i samband leveransen.

Vad är en kondoleansbukett?

En kondoleansbukett är en form av begravningsblomma som skapas av en närliggande florist för att fira en vän eller älskades liv. En kondoleansblombukett består ofta av liljor och andra vita blommor och ges till ett hus eller begravningsceremoni tillsammans med ett brev skrivet av dig som det står någon begravnings text på som visar medkänsla och stöd.

Vilka begravningsblommor är lämpliga att skicka som kondoleansblomma?

Det kan vara svårt att välja vad som är lämpligast att leverera, men det finns flera val som är både lämpliga och enkla att beställa. Du kan skicka en begravningsblomma eller planta, ett blomsterarrangemang, en present ask eller en begravningskrans. – alla dessa alternativ är perfekt för ett detta syfte, så låt oss ta en titt på dem en efter en.

  • Kondoleans planta är en utmärkt hushållningspresent. Ibland väljer familjer en blygsam begravning eller ingen tjänst alls. Under dessa omständigheter så kan man skicka en växt till deras hem som ett utmärkt sätt att förmedla din kondoleans. Fredsliljan eller en orkidé är båda traditionella kondoleansväxter.
  • Kondoleans presentkorgar är ett utmärkt alternativ för att skicka till en kollegas eller väns släktingar. kondoleanskorgar är sakkunnigt ordnade med färsk frukt, kex, saltad ost och ost av en närliggande blomsterhandlare. Det kan vara fördelaktigt för en familj som går igenom en svår period att ha något att äta i sitt hem just nu.
  • Begravningskrans skickas ofta direkt till begravningsplatsen för minnesgudstjänsten och skickas ofta av hela familjen. Begravningskransar är handgjorda av en närliggande blomsterhandlare med färska blommor; du kan välja blommans färger och sorter.

Vilken tid är det lämpligt att ge kondoleansblommor?

Om du skickar begravningsblommor till ett hus kan du göra det under familjens första dagar. Om du levererar begravningsblommor till ett begravningsställe är det viktigt att blommorna kommer före gudstjänsten, så gör din beställning några dagar innan för att vara säker!

Läs mer om hur begravningar går till och få mer tips på vad man ska tänka på här!

Skicka blommor till begravning enkelt & prisvärt

Interflora

⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5

✓ bra utbud
✓ Snabba leveranser
✓ Skickar blommor utomlands

Euroflorist

⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5

✓ Snabba leveranser
✓ Bra priser
✓ Skickar blommor utomlands